Skip to main content
 • UW KLANTEN VERLEIDEN MET UW EIGEN UNIEKE DELICATESSEN VAN ÉÉN LEVERANCIER

  Kies voor het gemak en de zekerheid met delicatessen van één leverancier

  Ideaal voor uw kerstpiek
 • Delicious Food Kerst

  Uw klanten verleiden met uw eigen unieke delicatessen van één leverancier

  Met Delicious is alles mogelijk
 • UW KLANTEN VERLEIDEN MET UW EIGEN UNIEKE DELICATESSEN VAN ÉÉN LEVERANCIER

  Kies voor het gemak en de zekerheid met delicatessen van één leverancier

  Ideaal voor uw kerstpiek

Delicious zwart/wit

Van een uitgebreid kerstdiner tot een gezellige picknick. Onze Delicious producten voelen zich overal thuis en voegen net dat extra toefje stijl, smaak en sfeer toe aan iedere maaltijd. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een authentieke receptuur en een dito vormgegeven verpakking. Vanuit ons uitgebreide Delicious productaanbod kunt u uw eigen productlijn samenstellen voor uw kerstpakkettenaanbod, maar uiteraard ook voor uw verkoopassortiment door het jaar heen.

GIVING DELICIOUS

Heb je iets te vieren of gewoon zin om iets leuks en lekkers cadeau te doen? Giving Delicious maakt van de delicatessen echt een cadeautje. In de zomer, tijdens pasen of bijvoorbeeld met de kerst. Met onze nieuwe Giving Delicious merk zien wij echt een goed concept om uw relatie of werknemers een leuk en vooral ook lekker cadeau te schenken. De gouden twist, past ook bij onze kwaliteit. Deze zijn namelijk beide goud!
Met het nieuwe merk Giving Delicious maken wij van onze delicatessen echt een cadeau wat er echt uit springt in de kerst of cadeaupakketten.

Alles kan

Onze producten zijn in alle denkbare productcombinaties, volumes en verpakkingen te bestellen. Alles kan. Delicious.

Concepten en eigen merk op maat

Conceptontwikkeling Delicious Food

Conceptontwikkeling

Wellicht heeft u al een uitgewerkt idee voor uw eigen, unieke kerstpakket- en/of delicatessenconcept? Wellicht moet u nog van scratch af aan beginnen. In beide gevallen ondersteunen we u op maat. We kunnen een totaal nieuw concept voor u ontwikkelen of een etiket inclusief logo ontwerpen voor een al bestaand concept.

Producten op maat geleverd Delicious Food

Producten op maat geleverd

Vanuit ons brede assortiment delicatessen stellen we een productrange samen die naadloos aansluit op het kerstpakket- en/of delicatessenconcept. Ook is het mogelijk om exclusieve delicatessen te selecteren die alleen in uw concept opgenomen worden. Deze producten kopen we voor u in en/of produceren we in eigen huis. We verpakken en etiketteren de producten conform het conceptontwerp en leveren ze op iedere gewenste locatie af. Desgewenst denken we ook mee over de invulling van de non-food producten in het pakket.

Gevoel voor trends - Delicious Food

Gevoel voor trends

We hebben er in al die jaren een fijne neus voor ontwikkeld. Nieuwe trends. Foodtrends, maar ook trends in verpakkingen, mode, rages en gadgets. Het zijn stuk voor stuk onmisbare ingrediënten voor het ontwikkelen van succesvolle concepten op maat. Met onze kennis over kwaliteitsdelicatessen en ons uitgebreide netwerk aan kwaliteitsleveranciers zorgen we ervoor dat dat ‘dromen van concepten’ geen luchtkastelen blijken te zijn. Wat we voor u bedenken, kan daadwerkelijk gemaakt en geleverd worden.

Herkenbaar door 'authentieke receptuur'

Speciaal voor u geselecteerd bij de beste kwaliteitleveranciers.