Onze werkwijze

werkwijze-delicious-foodconcepts.jpg

Authentiek en smaakvol

In onze delicatessenkeuze doen we geen concessies. Kwaliteit en oorspronkelijkheid zijn onze enige criteria. We kiezen altijd voor producten met een rijke, eigen smaak waarmee u zich onmiskenbaar onderscheidt in de markt.
werkwijze-delicious-foodconcepts2.jpg

Kwaliteitsnetwerk

Ons assortiment produceren we niet alleen. We werken langdurig samen met een vaste kwaliteitsleveranciers die we met zorg en aandacht geselecteerd hebben op kwaliteit, authentieke recepten en betrouwbaarheid. De communicatielijnen tussen ons en onze partners zijn kort en persoonlijk, het onderlinge vertrouwen en commitment naar elkaar zijn groot. Samen vormen we een hecht team dat ervoor gaat om onze klanten optimaal en op maat te beleveren.

werkwijze-delicious-foodconcepts3.jpg

Totale dienstverlening

Wij verzorgen de totale productie- en orderlogistiek. We ontwikkelen verpakkingsconcepten, kopen de benodigde grondstoffen, eindproducten en verpakkingen in en produceren daarmee exact datgene wat u besteld heeft. Wanneer u bepaalde productiestappen liever in eigen hand houdt, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij stellen uw delicatessen assortiment exact samen zoals u dat wilt.

werkwijze-delicious-foodconcepts4.jpg

Snel, flexibel

Omdat we een eigen productielocatie hebben en zelf voorraad houden, kunnen we snel en flexibel inspringen op iedere vraag, ongeacht de gewenste productcombinaties, volumes en verpakkingen.

werkwijze-delicious-foodconcepts5.jpg

Gecontroleerde kwaliteit

We werken uitsluitend met gecertificeerde leveranciers en onze huisproductie- en verwerkingslocatie beschikt over de volgende certificaten: BRC, IFS, Skal en FDA. Daarnaast hebben we op alle kritische punten in ons verwerkings- en productieproces gedegen kwaliteitscontroles ingebouwd.

werkwijze-delicious-foodconcepts6.jpg

Duurzaam en mvo

Voor ons betekent kiezen voor kwaliteit ook kiezen voor een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. We zijn zuinig op het milieu, onze directe leefomgeving en op de mensen en partners met wie we samenwerken. We dagen onszelf uit daarin net een stapje extra te zetten.
Lees meer
Zo is onze productie- en verwerkingslocatie duurzaam ingericht met een WTW-installatie (warmteterugwinning) en filteren en recyclen we regenwater voor was- en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast besteden we routinetaken met overtuiging uit aan mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. We werken daarvoor intensief samen met de volgende sociaal leer/werkbedrijven Pantar Amsterdam, DZB Leiden, Ipse de Bruggen, Kansis Breukelen en dagverblijf Klassewerk.

Let's work together!

direct contact

     

Delicious Food & Gourmet
Veenderveld 110
2371TX Roelofarendsveen
Netherlands

T +31 (0)71 33 111 33
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elkaar ontmoeten?

GéPéBé

De "GéPéBé" is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten.

 

Februari/Maart 2021, Autotron Rosmalen

 

Meer informatie GéPéBé